Acasă » Uncategorized » Consultatii neurologie gratuite Bucuresti!

Consultatii neurologie gratuite Bucuresti!

Medic specialist neurolog cu contract CASMB ofer consultatii neurologie gratuite Bucuresti pacientilor asigurati CAS si OPSNAJ care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Cabinetul este situat pe calea Călărașilor 177, sector 3, Bucuresti.

Programarile se fac telefonic la numerele: 0314250805, 0742207755.


48 de comentarii

 1. Astazi sotiei mele i s-a indicat de catre medicul neurolog un EMG,fiind suspecta de scleroza multipla pt. acre am facut baterii de analize si capiaroscopie.Se poate face programare pt. EMG decontat prin casa de asigurari?,adica cu bilet de la medicul de familie sau neurolog?

 2. Buna ziua
  Ma confrunt cu durere in zona cervicala, se lasa in cea lombara uneori pe umeri alteori la mijloc
  Am luat antiflamatoare, de la ce provin aceste dureri si unde sa ma adresez mentionez ca dori daca se poate O consultație cu bilet de trimitere
  Multumesc

 3. Buna ziua,
  Tratamentul pe care il urmati este corect. Este mult prea devreme pentru a observa o imbunatatire. Evolutia favorabila se va oserva in timp: saptamani sau chiar luni.
  Cu bilet de trimitere de la medicul de familie consultatia este gratuita.

 4. Buna ziua,

  Am fost diagnosticata cu pareza faciala periferica.
  Am luat tratamentul dat de medicul neurolog, este a opta zi insa nu simt nicio ameliorare. Tratamentul consta in: Medrol, Aciclovir, Milgamma, Thiossen, Lacrimi artificiala si Alcool boricat. Ce imi recomandati sa fac in continuare? Cat costa o consultatie la dvs? Se primeste si cu bilet de la medicul de familie?

 5. Va rog, un Emg cu ac se poate face la dv cu decontare prin casa de Asigurări?

 6. Bună ziua, pentru o pacientă operată de anevrism, ați putea să fiți medicul curant de specialitate și sa-i dați și referat pentru încadrarea în grad de handicap?

 7. Buna ziua!
  Daca am un bilet de trimitere de la urgente e in regula? sau trebuie de la medicul de familie?

 8. Buna ziua. Am 45 de ani si am fost diagnosticarea cu vasculita cerebrală iar in urma unui RMN mi-au fost descoperite leziuni cerebrale demielinizante ,afecțiuni pt care mi-a fost recomandat un ex. EMG. Unde pot efectua acest examen gratuit ?

 9. Buna seara! Am.niste ameteli si dureri de cap! Pot veni la dvs pt o consultatie? Se poate cu bilet de trimitere! Sunt din provincie! Este valabil biletul?

 10. Buna ziua,
  Daca diagnosticul a fost pus corect si medicamentele nu si-au dovedit eficienta, singura varianta pentru a scapa de dureri este interventia chirurgicala cu balon de decompresie.

 11. Buna ziua ,

  Ma zbat de aproximativ 1 an cu o problema deosebit de grava care ma doboara psihici si fizic este vorba de nevralgie de pudendal , am incercat fel de fel de tratamente credeti ca exista vreo scapare din aceasta boala cumplita ?

 12. buna ziua , mama mea are diabet si se vaita de dureri cu furnicaturi ale picioarelor.Am inteles ca este o problema de neurologie , este adevarat?

 13. Buna ziua,
  Se primesc si pacienti in varsta de 17 ani cu bilet de trimitere?
  Multumesc.

 14. Buna ziua,
  Migrena si nevralgia de trigemen sunt doua afectiuni distincte.
  Cat priveste examenul RMN, depinde de materialul implantului dentar.

 15. Buna seara.
  De 24 ani, sufar de migrene, datorita nevralgiei de trigemen. Am facut tratament cu carbamazepina, dar periodic apare din nou.
  Am inteles ca pt stabilirea diagnosticului corect se impune efectuarea unui RMN.
  Problema e, ca am niste implanturi dentare.
  Se poate face efectua RMN-ul?
  Multumesc.

 16. Buna ziua. Am 26ani sund din jug. Giurgiu. Cei drep am avut destule probleme dupa care am suferit in ultime 3luni au aparut dureri insuportabile de cap. Acum cateva zile am facut un control neurologic si ct in urma rezultatului de la ct mau depistat cu edem cerebral difuz capul meu tot timpul il simt unflat si amortit. Cu bilet de trimitere decontat de casa de asigurari opsanj pot face programare pentru o consultatie la dumneavoastra??? Va multumesc frumos si va doresc o zi buna

 17. Buna ziua, am 39 ani si de aprox. 10 ani de zile sufar de episoade puternice de migrena.(diagnostic pus in urma CT si alte investigatii).Nu am reusit sa depistez cauza.Am urmat tratament cu sumacta ,acum iau xibimer dar tot imi este rau 2-3 zile.Va rog daca imi puteti recomanda alt tratament (profilactic sau de ameliorare a simptomelor)

 18. Este gratuita daca va prezentati cu bilet de trimitere si card de sanatate.

 19. Buna ziua,
  Daca in urma consultului este necesara aceasta investigatie, pot emite bilet de trimitere.

 20. Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca, in urma consultului pe baza de trimitere medic familie OPSNAJ, puteti emite trimitere pentru RMN? Multumesc.

 21. Buna ziua,
  Daca pacientul nu are cardul emis inca este vreo problema? am obtinut bilet de trimitere de la medicul de familie.

 22. Bună ziua , sunt bolnav de scleroza multipla secundar progresivă se poate un consult? multumesc!

 23. Buna ziua!
  Am un bilet de trimitere de la medicul de familie dat in septembrie pe data de 2. Mai este valabil sau trebuie sa iau alta trimitere?

 24. Buna ziua! In cazul in care am mai avut probleme neuorologice si vreau sa vin la o consultatie, trebuie sa aduc si analizele vechi pentru comparatie? Multumesc anticipat.

 25. Buna ziua,
  Sunt din provincie, din jud Olt si as vrea sa stiu daca pot veni la dumneavoastra cu bilet de trimitere de la medicul meu de familie care este tot din Olt?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.