Acasă » Uncategorized » Consultatii neurologie gratuite Bucuresti!

Consultatii neurologie gratuite Bucuresti!

Medic specialist neurolog cu contract CASMB ofer consultatii neurologie gratuite Bucuresti pacientilor asigurati CAS si OPSNAJ care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Cabinetul este situat pe strada Agricultori 115, sector 3, Bucuresti.

Programarile se fac telefonic la numerele: 0314250805, 0742207755.


22 de comentarii

 1. Buna ziua. Am 26ani sund din jug. Giurgiu. Cei drep am avut destule probleme dupa care am suferit in ultime 3luni au aparut dureri insuportabile de cap. Acum cateva zile am facut un control neurologic si ct in urma rezultatului de la ct mau depistat cu edem cerebral difuz capul meu tot timpul il simt unflat si amortit. Cu bilet de trimitere decontat de casa de asigurari opsanj pot face programare pentru o consultatie la dumneavoastra??? Va multumesc frumos si va doresc o zi buna

 2. Buna ziua, am 39 ani si de aprox. 10 ani de zile sufar de episoade puternice de migrena.(diagnostic pus in urma CT si alte investigatii).Nu am reusit sa depistez cauza.Am urmat tratament cu sumacta ,acum iau xibimer dar tot imi este rau 2-3 zile.Va rog daca imi puteti recomanda alt tratament (profilactic sau de ameliorare a simptomelor)

 3. Este gratuita daca va prezentati cu bilet de trimitere si card de sanatate.

 4. Buna ziua,
  Daca in urma consultului este necesara aceasta investigatie, pot emite bilet de trimitere.

 5. Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca, in urma consultului pe baza de trimitere medic familie OPSNAJ, puteti emite trimitere pentru RMN? Multumesc.

 6. Buna ziua,
  Daca pacientul nu are cardul emis inca este vreo problema? am obtinut bilet de trimitere de la medicul de familie.

 7. Bună ziua , sunt bolnav de scleroza multipla secundar progresivă se poate un consult? multumesc!

 8. Buna ziua!
  Am un bilet de trimitere de la medicul de familie dat in septembrie pe data de 2. Mai este valabil sau trebuie sa iau alta trimitere?

 9. Buna ziua! In cazul in care am mai avut probleme neuorologice si vreau sa vin la o consultatie, trebuie sa aduc si analizele vechi pentru comparatie? Multumesc anticipat.

 10. Buna ziua,
  Sunt din provincie, din jud Olt si as vrea sa stiu daca pot veni la dumneavoastra cu bilet de trimitere de la medicul meu de familie care este tot din Olt?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *